Preliminary Programme

 

Day 0  Sunday, 26th June     

 Arrival, accommodation

Thematic meetings

17:00 - 20:00

 

Day 1  Monday, 27th June    

 

Registration

start at 7:30

Opening Ceremony

  9:00 - 9:40
Dr Michał Rokicki, Director of IHAR-PIB, Poland
Prof. Edward Arseniuk, Honorary Chair, Poland
Prof. Andreas Boerner, President of EUCARPIA, Germany
Dr hab. Magdalena Szechyńska-Hebda, Deputy Director for Science of IHAR-PIB, Poland

Plenary Session

  9:40 - 11:20

Coffee break

11:00 - 11:20

Session 1

11:20 - 12:00 (40 min) Keynote speaker
12:00 - 13:00 (3 x 20 min) Invited speakers

Lunch

13:00 - 14:00

Session 2

14:00 - 14:40 (40 min) Keynote speaker
14:40 - 16:00 (4 x 20 min) Invited speakers

Coffee break

16:00 - 16:20

Session 3

16:20 - 17:00 (40 min) Keynote speaker
17:00 - 18:20 (4 x 20 min) Invited speakers

Gala Dinner

20:00 - 2:00

 

Day 2 Tuesday, 28th June

 

Session 4

  9:00 - 9:40   (40 min) Keynote speaker
  9:40 - 11:00 (4 x 20 min) Invited speakers

Coffee break

11:00 - 11:20

Session 5

11:20 - 12:00 (40 min) Keynote speaker
12:00 - 13:00 (3 x 20 min) Invited speakers

Lunch

13:00 - 14:00

Experimental fields

14:00 - 20:00 Experimental fields (Radzików) and Folk evening / dinner /

 

Day 3 Wednesday, 29th June

 

Session 6

  9:00 - 9:40   (40 min) Keynote speaker
  9:40 - 11:00 (4 x 20 min) Invited speakers

Coffee break

11:00 - 11:20

Session 7

11:20 - 12:00 (40 min) Keynote speaker 
12:00 - 13:00 (3 x 20 min) Invited speakers

Lunch

13:00 - 14:00

Departure

 

 

 

Preliminary Programme PDF

 

 

Files to download: